Evenimentul zilei

Vi04192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Cine este candidatul Partidului Verde Ecologist la alegerile din capitală

Cine este candidatul Partidului Verde Ecologist la alegerile din capitală

13 Aprilie 2018 - 

Ex-vicepreședintele Comisiei Naționale de Integritate, Victor Strătilă, este candidatul Partidului Verde Ecologist la alegerile locale noi din 20 mai, în municipiul Chișinău.

Într-un comunicat de presă, formațiunea politică precizează că a luat decizia de a înainta un candidat propriu după ce discuțiile cu partidelor pro-europene privind înaintarea unui candidat comun nu s-au încununat cu succes.

Potrivit verzilor, nu toate partidele pro-europene au acceptat înaintarea la alegerile locale din municipiul Chișinău a unui candidat comun. Anumite formațiuni politice și-au înaintat candidații proprii chiar în perioada discuțiilor și întrunirilor partidelor pro-europene.

Partidul Verde Ecologist spune despre Victor Strătilă că este „binecunoscut pentru activitatea sa fructuoasă atât în structurile de stat, în cele neguvernamentale, cât și în cele internaționale”.

Victor Strătilă a depus joi, 12 aprilie, setul de documente pentru a fi înregistrat în calitate de concurent electoral. Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Chișinău are la dispoziție șapte zile pentru a examina actele și a lua o decizie.

Lasă un comentariu