Evenimentul zilei

Dum01202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică BOP: Ceban și Radu ar putea bate în turul doi pentru Primăria Capitalei

BOP: Ceban și Radu ar putea bate în turul doi pentru Primăria Capitalei Recomandat

14 Mai 2018 - 
BOP: Ceban și Radu ar putea bate în turul doi pentru Primăria Capitalei foto credit: Unimedia.info

Cel mai recent Barometru al Opiniei Publice arată că Silvia Radu și Ion Ceban ar intra în turul doi pentru Primăria Capitalei, în timp ce pe locul al treilea s-ar putea clasa Andrei Năstase.

Ceban ar putea obține 30% din voturi, în timp ce Silvia Radu 23% și Năstase 15%, precizează sondajul realizat de Instituit de Politici Publice (IPP) și Centrul Civis. Cu toate acestea, aproape 1 din 5 chișinăueni sunt încă indeciși, mai exat un procent de 19%. Situația alegerilor în două tururi există și pentru Primăria Bălți, lupta fiind mult mai strânsă. Astfel, în primul tur, candidatul Partidului Nostru, Nicolae Grigorișin ar obține 28% în și candidatul socialiștilor, Alexandru Usatâi, cu 26% din voturi.

Același sondaj mai releva faptul că între aderarea R. Moldova la UE sau Uniunea Vamală, 46% ar opta pentru UE și 34% pentru Uniunea Vamală, 15% fiind la fel, indeciși.

 

În cazul unirii cu România prcentul unioniștilor ar fi de 24%, 57% ar vota contra, în timp ce 18% sunt sunt deciși dac ar vota sau participa un astfel de scrutin. 

Lasă un comentariu