Evenimentul zilei

Mie01232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Felicitări de la Bruxelles și București pentru Andrei Năstase. VEZI cine i-a transmis mesaje

Felicitări de la Bruxelles și București pentru Andrei Năstase. VEZI cine i-a transmis mesaje Recomandat

04 Iunie 2018 - 

Liderul celei mai mari familii politice europene – PPE – Joseph Daul i-a transmis lui Andrei Năstase un mesaj de felicitare pentru victoria obținută duminică în ce de-al doilea tur pentru Primăria Capitalei.

Felicitări pentru Andrei Năstase candidatul comun al partidelor membre PPE, PAS, Platforma DA și PLDM pentru mult așteptata victorie în alegerile din Chișinău. Îi urez un început reușit în reformarea și modernizarea capitalei. Această victorie este o dovadă că putem câștiga”, a precizat Daul.

Duminică seara și Andrei Năstase a mulțumit PPE-ului pentru susținerea în această cursă.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al PPE, europarlamentarul Siegfried Mureșan i-a transmis lui Năstase un mesaj de felicitare.

Mesajul victoriei lui Andreei Năstase la Chișinău este următorul: se poate! Așa cum Andrei Năstase a câștigat ieri primăria Chișinăului, tot așa forțele proeuropene vor câștiga alegerile parlamentare din toamnă din Republica Moldova și tot așa vom lua România înapoi din ghearele PSD-ului”,a scris Mureșan pe contul său de Facebook.

Nu îl ultimul rând, fostul comisar european pentru Agricultură și premier al României, Dacian Cioloș, și-a manifestat bucuria față de rezultele scrutinului de ieri. „Felicitări lui Andrei Năstase și partidelor pro-europene care l-au susținut pentru câștigarea alegerilor la Chișinău. Succesul acesta este cu atât mai important cu cât s-a luptat cu sondaje care nu-i dădeau nici o șansă, cu un baraj mediatic și calomnii nenumărate pe parcursul campaniei electorale. Reușita acestui proiect va însemna foarte mult pentru toți cei care cred că Republica Moldova poate avea parte de o clasă politică pentru cetățeni, de politicieni cinstiți care-și țin promisiunile, care să administreze și să guverneze pentru cetățeni”, a scris Cioloș.

La rândul său, liderul PNL, Ludovic Orban, care l-a sprijinit vizibil pe Năstase, a transmis un mesaj similar la Chișinău.

Salut în numele Partidului Național Liberal victoria obținută de Andrei Năstase în alegerile pentru Primăria Chișinăului! Partenerii noștri și ai Partidului Popular European au reușit o victorie remarcabilă, care este și mai strălucită dacă ținem cont că partenerul celor de la PSD, Vlad Plahotniuc, a oferit suport candidatului socialist în acest Tur 2”, a precizat președintele PNL, Ludovic Orban.

 

Încă de dinainte de conferința de presă de aseară, Năstase a declarat că a fost sunat și felicitat de către Ludovic Orban, dar și de primarul Clujului și fostul premier al României, Emil Boc. 

Lasă un comentariu