Evenimentul zilei

Vi04262019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Picnic în fața biroului lui DODON: „Eu în locul domnului `nepresedinte` sincer aș ieși și aș lua masa cu oamenii ăștia”

Picnic în fața biroului lui DODON: „Eu în locul domnului `nepresedinte` sincer aș ieși și aș lua masa cu oamenii ăștia” Recomandat

03 August 2018 - 

Câțiva activiști au luat prânzul, vineri, în fața Reședinței de Stat, protestând pașnic față inacțiunea președintelui Igor Dodon față de situația politică internă.

Eu în locul domnului #nepresedinte sincer aș ieși și aș lua masa cu oamenii ăștia. Știind că nu mă plac, știind că o să mă înfrunte, aș încerca să-i dezarmez anume așa. Cu riscul să fiu luat în furci, cu riscul să nimeresc într-o situație extrem de incomodă și să îmi fie adresate întrebările de care mă tem cel mai mult (tot asta, posibil, filmat pe video), aș ieși”, a scris activistul Dumitru Alaiba pe pagina sa de Facebook.

El a mai precizat că Dodon este un personaj complexat și obedient celorlalte instituții care dețin puterea.

 

Frustrările și complexele lui Dodon nu-i permit să o facă. Frica lui cea mai mare este să nu-și divulge propria-și pustietate lăuntrică. Să nu cumva să vadă toți ceea ce știe și vede el în oglindă, când e singur cu sine. De aia va sta mai departe cu privire de curcan, dar cu o adâncă anxietate lăuntrică și cu un puls de 180 pe minut uneori. El ştie mai bine ca oricine că "regele e gol", a mai scris activistul. 

Lasă un comentariu