Evenimentul zilei

Lun02182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Președintele în pelerinaj la Muntele Athos alături de fiul mai mare și consilierul pentru misiuni speciale

Președintele în pelerinaj la Muntele Athos alături de fiul mai mare și consilierul pentru misiuni speciale

12 August 2018 - 

Președintele Igor Dodon a plecat iar pe Muntele Athos, alături de frate și feciorul mai mare.  Ca și anul trecut, Dodon va fi însoțit de o întreagă suită de apropiați, printre care deputații Grigore Novac și Petru Corduneanu. Șeful statului a postat și o fotografie în care cei 16 poartă chipiuri și tricouri albe: „Începem pelerinajul pe sfântul Munte Athos”.

În călătorie din acest an, cu Dodon merge și fiul său mai mare Vlad, dar și fratele său Alexandru, și el însoțit de feciorul său Daniel Alexandru.
Printre pelerinii conduși de Dodon este prezent și președintele Organizației Teritoriale din Cimișlia a PSRM și apropiat al lui Igor Dodon Oleg Teterea, cu fiul său Mihai. Din grup face parte și un promotor al moldovenismului, Nicolae Pascaru, fondator al asociațiilor „Mișcarea Voievod” și „Scutul Moldovenesc”, dar și șeful pazei lui Dodon, Sergiu Juncu, scriu cei de la Agora.md.
În imagini, alături de șeful statului, apare și finul președintelui, Lilian Filipov, care l-a însoțit și în cadrul vizitei oficiale de la Moscova în 2017, dar și în precedentul pelerinaj. Atunci, pe pagina Președinției scria că Lilian Filipov este ofițer de protecție. Printre însoțitori se numără și fostul șef al Inspectoratului de poliție Bender, Pavel Voicu care, după primul pelerinaj soldat cu o anchetă a MAI, a migrat rapid la Președinție, unde s-a ales cu funcția de consilier pentru misiuni speciale.

Lasă un comentariu