Evenimentul zilei

Mie07152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Democraţii aflaţi la putere au decis să ia o pauză în relaţia cu UE.Lidera PAS este de părere că actuala guvernare nu își dorește o îmbunătățire a relațiilor dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană

Democraţii aflaţi la putere au decis să ia o pauză în relaţia cu UE.Lidera PAS este de părere că actuala guvernare nu își dorește o îmbunătățire a relațiilor dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană

25 August 2018 - 

Democraţii aflaţi la putere au decis să ia o pauză în relaţia cu Uniunea Europeană pentru a promova anumite iniţiative pe care le-a calificat drept fărădelegi.

Declarația a fost făcută de către lidera Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă. În cadrul aceluiași interviu Sandu a respins criticile aduse de preşedintele PD, Vladimir Plahotniuc.
„Guvernarea este tot mai agresivă la adresa instituțiilor europene. Eu cred că guvernarea, regimul a decis să ia o pauză în această relație, ca să poată să-și permită să comită toate fărădelegile pe care vrea să le comită și atunci nu are de ce să asculte de ce spune Bruxelles-ul. Nu că ar fi ascultat până acum prea mult, dar, cel puțin, regimul până acum era mai preocupat de aparențe, acum nu mai e preocupat de aparențe”, a declarat Maia Sandu.

Lidera PAS este de părere că actuala guvernare nu își dorește o îmbunătățire a relațiilor dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană.

„Toată lumea a fost absolut șocată de mesajele primului ministru după întâlnirea pe care a avut-o aici comunitatea ambasadorilor UE cu Guvernul. Deci, tot ce face această guvernare acum duce la concluzia că ei nu își doresc o îmbunătățire a relațiilor”, a conchis Sandu.

Lasă un comentariu