Evenimentul zilei

Joi05232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică «На полях». Igor Dodon s-a întâlnit cu Putin la summitului CSI și a anunțat o nouă vizită la Moscova

«На полях». Igor Dodon s-a întâlnit cu Putin la summitului CSI și a anunțat o nouă vizită la Moscova Recomandat

28 Septembrie 2018 - 

Șeful statului anunță pe pagina sa de facebook că în cadrul summitului CSI de la Duşanbe, „a avut o scurtă întrevedere de lucru” cu Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin.

 „În cadrul summitului CSI de la Duşanbe, am avut o scurtă întrevedere de lucru cu Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin.

Am făcut un schimb de opinii cu privire la situaţia din domeniul relaţiilor bilaterale moldo-ruse şi ne-am pronunţat pentru activizarea acestora în toate domenii de interes comun.

În timpul discuţiei, au fost coordonate termenele vizitei oficiale a Preşedintelui Republicii Moldova în Federaţia Rusă: 31 octombrie -1 noiembrie, curent”, a scris Dodon pe pagina sa de facebook.

***

«На полях» саммита СНГ в Душанбе провел краткую рабочую встречу с Президентом Российской Федерации Владимиром Владимировичем Путиным.

Обменялись мнениями о текущей ситуации в молдо-российских отношениях и высказались за необходимость их активизации в различных сферах двустороннего сотрудничества.

В ходе беседы согласовали сроки официального визита Президента Республики Молдова в Российскую Федерацию – 31 октября – 1 ноября текущего года.

Lasă un comentariu