Evenimentul zilei

Sam06152019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Liderul PAS, Maia Sandu, va candida pe o circumscripție electorală

Liderul PAS, Maia Sandu, va candida pe o circumscripție electorală Recomandat

05 Octombrie 2018 - 

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, cel mai probabil va candida nu doar pe lista viitorului bloc electoral, dar și pe o circumscripție uninominală. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4, relatează IPN.

„Trebuie să trec filtrul de integritate mai întâi după care o să pot să spun sigur „Acum sunt candidat în circumscripția X”, a declarat Maia Sandu.

Lidera PAS susține că a primit asigurări și de la Bruxelles, și din SUA că următoarele alegeri parlamentare vor fi monitorizate ca niciodată de către partenerii de dezvoltare. „Vor fi misiuni multe, mari și înainte de alegeri, și în ziua alegerilor. 

Toată lumea este conștientă că se pune la cale o fraudă. Noi trebuie să facem tot ce putem, să ne mobilizăm, pentru că cei din afară pot să ne ajute numai atunci când noi demonstrăm că vrem să trăim într-o țară democratică”, a menționat politiciana.

Potrivit ei, Partidul Democrat s-a deconspirat ce vrea să facă la alegerile parlamentare prin anularea scrutinului local din municipiul Chișinău. Acest lucru, spune Maia Sandu, va ajuta blocul să fie mai pregătit pentru următoarele alegeri.

Lasă un comentariu