Evenimentul zilei

Sam06152019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică PSRM și-a prezentat încă trei candidați pentru parlamentare. La Hâncești a fost propus UN PENAL

PSRM și-a prezentat încă trei candidați pentru parlamentare. La Hâncești a fost propus UN PENAL Recomandat

06 Octombrie 2018 - 

Partidul Socialiștilor l-a propus în calitate de pretendent la următoarele alegeri parlamentare în circumscripția electorală nr. 38 Hâncești pe deputatul Petru Cordureanu, care a figurat într-un dosar de tortură pe cazul 7 aprilie 2009.

Petru Corduneanu a fost protagonistul mai multor investigații jurnalistice, el fiind un personaj cheie din organele Ministerului Afacerilor Interne din perioada guvernării comuniste. Corduneanu a fost anchetat penal în urma evenimentelor din 7 aprilie 2009, însă a fost achitat. Punctul final în acest dosar a fost pus de Curtea Supremă de Justiție. Este vorba despre un dosar în care fosta deputată Valentina Cușnir l-a acuzat că ar fi maltratat-o, scrie Ziarul de Gardă.

Pentru circumscripția electorale nr. 27 Buiucani a fost înaintat deputatul socialist Radu Mudreac. Și acesta a ajuns în atenția presei după ce ar fi finanțat substanțial PSRM.

Olesea Brînză a fost propusă pe circumscripția electorală nr. 39 Sărata Galbenă.

Lasă un comentariu