Evenimentul zilei

Sam06152019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Igor Dodon mesaj:Sunt dispus să ofer sprijin, inclusiv material, familiilor care au avut de suferit

Igor Dodon mesaj:Sunt dispus să ofer sprijin, inclusiv material, familiilor care au avut de suferit

07 Octombrie 2018 - 

Primul mesaj din partea președintelui Igor Dodon în cazul exploziei de pe bulevardul Moscovei din Capitală a apărut, în această dimineață, pe Facebook. Dodon scrie că vrea să ajute material familiile care au păgubit de pe urma deflagrației.

„Exprim sincere condoleanţe rudelor persoanelor decedate. Sînt dispus să ofer sprijin, inclusiv material, tuturor familiilor care au avut de suferit, în special celor care au rămas fără locuinţe. Este foarte important să nu admitem ca oamenii să rămînă în stradă în perioada rece a anului. Am dispus Administrației Preşedintelui să colecteze toate informaţiile despre familiile sinistrate pentru a le oferi ajutorul necesar în cel mai scurt timp”, a scris Dodon pe pagina sa.
Amintim că astăzi dimineața s-a convocat și o comisie de Guvern care a discutat pagubele și pașii care ar urma să fie întreprinși după deflagrație.
Datele oficiale rămân neschimbate: trei persoane au decedat, dintre ei unul fiind copil. Două persoane continuă să se afle la spital, iar încă 20 de locatari ai blocului sunt cazați la spitalul Sf. Treime din Chișinău.

Lasă un comentariu