Evenimentul zilei

Dum05262019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică PD nu exclude că va contesta „transferul de imagine” pe care îl face Igor Dodon asupra PSRM

PD nu exclude că va contesta „transferul de imagine” pe care îl face Igor Dodon asupra PSRM

08 Decembrie 2018 - 

Partidul Democrat (PD) nu exclude că ar putea contesta „transferul de imagine” pe care îl face președintele Igor Dodon asupra Partidului Socialiștilor, prin susținerea deschisă și anunțul că ar putea candida la următoarele parlamentare pe listele formațiunii. Declarația a fost făcută de deputatul democrat Sergiu Sîrbu.

„Nu excludem că vom veni pe viitor cu o contestație în detalii cum transferul de imagine și folosirea resurselor administrative de la o instituție prezidențială finanțată de stat este folosită pentru a crește imaginea unui partid politic și a unui concurent electoral”, a declarat parlamentarul, relatează IPN.

Jurnalistul Valeriu Reniță consideră că tactica Partidului Socialiștilor de a-și anunța viitorii candidați pe circumscripții este una obraznică și își permite acest lucru pentru că ar avea protecție în persoana șefului statului.

Partidul Democrat din Moldova a anunțat, vineri, că sesizează instituțiile responsabile de organizarea alegerilor despre încălcarea de către unele partide și organizații civice a prevederilor Legii privind partidele politice, ale Codului Electoral și Codului Audiovizualului.

Lasă un comentariu