Evenimentul zilei

Lun08032020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Adrian Năstase: „Am votat pentru dreptate, pentru legi drepte, pentru o viață mai bună”

Adrian Năstase: „Am votat pentru dreptate, pentru legi drepte, pentru o viață mai bună”

24 Februarie 2019 - 

Copreședintele Blocului ACUM, Adrian Candu, a făcut alegerea la urna de vot pentru viitorul european al Republicii Moldova. Şeful legislativului a menţionat că îşi doreşte ca autorităţile să accepte voinţa cetăţenilor indiferent de alegerea făcută la urnele de vot.

Andrei Năstase spune care va fi primul lucru pe care-l va face dacă ajunge în fotoliul de deputat

Președintele partidului Platforma DA, Andrei Năstase, a declarat că a votat pentru bunăstarea R. Moldova, care până în prezent nu a avut parte de niște „guvernări pentru oameni”.

„Am votat pentru dreptate, pentru legi drepte, pentru o viață mai bună, am votat cu dragoste de semenii mei, cu dragoste pentru țara noastră care a avut nenoroc de guvernare, de oameni mici, fără caracter care și-au bătut joc de oameni”, a declarat Andrei Năstase.

Întrebat care va fi primul lucru pe care-l va face dacă ajunge în fotoliul de deputat, acesta a declarat că va „eradica din temelii corupția”.

Andrei Năstase susține că astăzi R. Moldova este o „spălătorie a mafiei regionale”, iar echipa sa poate schimba lucrurile în bine: „Este momentul adevărului după 10 ani în care am trăit în întuneric și minciună”.

Liderul DA a îndemnat toți cetățenii să iasă la vot, dar să refuze să participe la referendumul consultativ care are loc astăzi, concomitent cu scrutinul parlamentar.

Lasă un comentariu