Evenimentul zilei

Joi04092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Andrei Năstase, despre sesizarea democraților împotriva sa: „Acești oameni sunt, pur și simplu, certați cu legea și cu bunul-simț”

Andrei Năstase, despre sesizarea democraților împotriva sa: „Acești oameni sunt, pur și simplu, certați cu legea și cu bunul-simț”

24 Februarie 2019 - 

Copreședintele blocului electoral „ACUM DA PAS”, Andrei Năstase, susține că sesizarea depusă de Partidul Democrat din Moldova (PDM) la Comisia Electorală Centrală (CEC) privind faptul că acesta ar fi făcut astăzi agitație elctorală în incinta secție de votare ar demonstra că democrații nu cunosc legislația.

„Cei care își zic „democrați” nu sunt nici măcar pe departe democrați și – ceea ce constat nu pentru prima oară – sunt niște agramați, pentru că au făcut aceleași acuzații în campania municipală, fără a citi legea. Și eu vă îndemn pe fiecare să citească și să vadă ce înseamnă agitație electorală. Sunt niște agramați pentru că și atunci, având la îndemână și justiția, și Comisia Electorală Centrală, s-au adresat în mod greșit la CEC. Deci acești oameni sunt, pur și simplu, certați cu legea și cu bunul-simț. De fapt, e ca și cu „hoțul strigă prindeți hoțul”. Cei care astăzi au asediat Republica Moldova – Partidul Democrat, partidul lui Dodon și Șor – și ne fac acest circ că s-ar bate între ei ne acuză pe nedrept de tot felul de ilegalități”, a comentat politicianul în cadrul unei conferințe de presă organizată cu puțin timp în urmă.

Lasă un comentariu