Evenimentul zilei

Sam01252020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Mihai Popsoi: Urmatorul prim-ministru convenit de Igor Dodon si Vlad Plahotniuc ar putea fi Ion Chicu

Mihai Popsoi: Urmatorul prim-ministru convenit de Igor Dodon si Vlad Plahotniuc ar putea fi Ion Chicu

01 Martie 2019 - 

O spune vicepresedintele PAS, Mihai Popsoi, care a scris despre asta pe pagina sa de facebook. PD si PSRM nu au reactionat.

 

Informație pentru idealiștii politici de toate culorile care mai cred ca pe socialiști i-a interesat sau îi interesează răsturnarea regimului clădit tot cu ajutorul lor... Înca nu au fost validate mandatele, dar Plahotniuc și Dodon au batut deja palma. Dodon s-a lamentat de ochii lumii, deși cunoștea din start că îi lipsește ‘Soluția’.Nu este clar care a fost factorul determinant – consultările cu Moscova sau dosarele create ‘din Suflet’ de procuratura. Totuși, se pare ca au convenit deja și asupra unui prim-ministru - Ion Chicu, fost consilier al Zinaidei Greceanîi, viceministru la comuniști, actual ministru PDM. Chicu devine, așadar, un fel de Pavel Filip 2, condus din umbră de Plahotniuc. Totuși, Filip de rând cu Sor, Chirtoaca și ații și-au câștigat pesemne libertatea. În timp ce Chicu, de rând cu Dodon și Greceanii, ne duc întreaga țară în robia oligarhului.

 

Lasă un comentariu