Evenimentul zilei

Dum05312020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Mihai Popșoi:PSRM nu a venit nici astăzi la discuții

Mihai Popșoi:PSRM nu a venit nici astăzi la discuții

14 Mai 2019 - 

Socialiștii nu s-au prezentat astăzi la o nouă rundă de discuții ACUM – PSRM.

 

Într-o postare pe o rețea de socializare, Mihai Popșoi scrie că, inițial, socialiștii au confirmat că vor veni la discuții, ulterior, însă, s-au răzgândit.

„La acest eveniment public urma sa căutăm soluții pentru ieșirea din criza politică în care ne aflăm de aproape trei luni. 

Cei care doresc să contribuie la scoaterea țării din captivitate căuta soluții, iar cei care preferă confortul personal vor căuta mereu scuze și pretexte. Daca în PSRM s-a decis coaliția PSRM-PD să și-o asume public, dacă nu au luat o asemenea decizie, atunci nu cred ca îi poate înțelege cineva de ce evită să discute cu blocul ACUM. 

Dacă PSRM preferă anticipate în speranța (naivă) că vor lua mai multe voturi, să-și asume decizia, dar nimeni nu-i va înțelege de ce au mers în anticipate fără a schimba sistemul de vot și fără a elibera instituțiile cheie (CEC, CA, CNA, etc.) din captivitate, decât dacă fac jocul oligarhului. ACUM și PSRM au 61 de mandate, deci majoritatea alegătorilor au optat pentru debarcarea regimului corupt de la putere. Pentru ce optează PSRM nu e deloc clar. ACUM a propus câțiva pași importanți pe care PSRM refuză în mod ostentativ să îi discute”, a scris pe o rețea de socializare Mihai Popșoi.

Lasă un comentariu