Evenimentul zilei

Joi08062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Iurie Tănase membru al Platformei DA a fost ales unanim Președinte al OT Soroca

Iurie Tănase membru al Platformei DA a fost ales unanim Președinte al OT Soroca Recomandat

20 Mai 2019 - 

Platforma „DA” menționează că precedenta organizație teritorială din raionul Sorocа a fost dizolvată din motive explicite.

 

„Delegații prezenți și-au exprimat deplina susținere a politicilor promovate de Platforma DA și le-au calificat în deplină concordanță cu realitățile din Republica Moldova, au confirmat necesitatea stringentă de dezoligarhizare a țării și de restabilire a cursului proeuropean al acestea”, se spune în comunicat.

„Derapaje grave de la cursul politic promovat de Platforma DA, manifestate prin lipsa totală de activitate în promovarea politicii partidului, eschivarea de la îndeplinirea obligațiunilor statutare, inclusiv  în ceea ce ține de susținerea candidatului comun al Blocului ACUM la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, acțiuni ce contravin prevederilor prevăzute de art.11, lit a) referitoare la „nerespectarea hotărârilor organismelor de conducere ale Partidului”  și lit. c) despre „abateri grave de la cursul politic promovat de Platforma DA, inclusiv prin acțiuni sau declarații publice”, se mai spune în comunicat.

Lasă un comentariu