Evenimentul zilei

Dum08092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a discutat cu Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a discutat cu Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski

20 Mai 2019 - 

În cadrul dialogului, Ministrul Tudor Ulianovschi a transmis felicitările conducerii Republicii Moldova noului Președinte al Ucrainei, exprimându-și convingerea că dialogul politic și cooperarea bilaterală dintre două state se vor dezvolta în continuare în ascensiune. Remarcând relaţiile istorice de bună vecinătate dintre Republica Moldova şi Ucraina, dar şi provocările comune, Ministrul Tudor Ulianovschi a evidenţiat că prin eforturi conjugate pot fi realizate proiecte reciproc avantajoase.

Președintele Vladimir Zelenski a menționat că Ucraina este interesată în dezvoltarea unui dialog constructiv cu Republica Moldova pe toate dimensiunile, exprimându-și disponibilitatea de a se implica în acest proces.

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a participat la inaugurarea președintelui nou-ales al Ucrainei, Vladimir Zelenski, care s-a desfășurat astăzi la Kiev.

Lasă un comentariu