Evenimentul zilei

Lun07132020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Reacția PSRM la propunerea ACUM de a organiza ședința Parlamentului

Reacția PSRM la propunerea ACUM de a organiza ședința Parlamentului

21 Mai 2019 - 

Partidul Socialiștilor consideră propunerea Blocului ACUM de a organiza ședința Parlamentului ca fiind nefondată și care nu merită să fie luată în considerare. 

Potrivit unui comunicat de presă al formațiunii, inițiativa lansată astăzi, 21 mai, de Blocul ACUM este una populistă, scrie IPN. „Fracțiunea Partidului Socialiștilor subliniază că pentru a depăși criza politică este necesar să se creeze o majoritate parlamentară sau să se convină, cel puțin privind alegerea în prima etapă a conducerii parlamentului”, se spune în comunicat. Partidul Socialiștilor confirmă „disponibilitatea și interesul său pentru crearea unei majorități parlamentare stabile și a unui guvern de coaliție care să depășească criza politică, în conformitate cu decizia Consiliului Republican din 12 aprilie 2019”.

Blocul Politic ACUM a anunțat astăzi, 21 mai, că invită fracțiunea PSRM la „sesiunea specială a Parlamentului, începând cu ora 14.00, pentru a alege conducerea Parlamentului și a vota inițiativele legislative antioligarhice”.

 

Lasă un comentariu