Evenimentul zilei

Lun07132020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Andrei Năstase, copreşedinte al blocului ACUM spune că formaţiunea pe care o reprezintă nu îşi doreşte alegeri anticipate

Andrei Năstase, copreşedinte al blocului ACUM spune că formaţiunea pe care o reprezintă nu îşi doreşte alegeri anticipate Recomandat

24 Mai 2019 - 

Preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, copreşedinte al blocului ACUM spune că formaţiunea pe care o reprezintă nu îşi doreşte alegeri anticipate, dar dacă acest lucru se va produce, va merge la alegători pentru „a le explica cum stau lucrurile”.

Declaraţia a fost făcută de politician la emisiunea „Important” de la TVC21.
„Nu ne dorim alegeri anticipate, dar dacă ele se vor produce, vom merge la oameni, o să le explicăm cum stau lucrurile, cine a făcut o alianţă pentru a paraliza activitatea Parlamentului, cine nu a vrut să iasă la serviciu”, a afirmat politicianul, potrivit IPN.
Andrei Năstase se întreabă de ce Partidul Democrat şi Partidul Socialiştilor nu-şi asumă guvernarea, dacă în spaţiul public sunt lansate mesaje că blocul ACUM s-ar face vinovat de situaţia creată.
Despre alegerile locale, Andrei Năstase spune că preşedintele PDM Vlad Plahotniuc şi liderul neoficial al PSRM Igor Dodon caută soluţii pentru a amâna alegerea primarului general al Chişinăului de către chişinăuieni. Politicianul a menţionat că se caută soluţia ca edilul să fie ales de un consiliu. „Ce înseamnă să se înţeleagă Plahotniuc şi Dodon să anuleze alegerea de către oameni a primarului Chişinăului şi să o ducă în obscuritatea unor consilii, aşa cum era pe timpuri?”, spune liderul PPDA.

Lasă un comentariu