Evenimentul zilei

Lun08032020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică DODON afirmă că majoritatea creată sâmbătă este sprijinită de toate puterile din exterior. CE ar putea să declanșeze acesta în stradă

DODON afirmă că majoritatea creată sâmbătă este sprijinită de toate puterile din exterior. CE ar putea să declanșeze acesta în stradă Recomandat

09 Iunie 2019 - 

Președintele prorus Igor Dodon a declarat duminică că majoritatea creată sâmbătă de PSRM și Blocul ACUM este susținută pe plan extern, atât de Est, cât și de Vest.

El a spus că atât el, cât și premierul ales pe 8 iulie, Maia Sandu au avut discuții cu mai mulți ambasadori.

„Au venit mai multe mesaje de încurajare din partea partenerilor externi, cu mesaje de recunoaștere a legalității procesului care a avut loc ieri în Parlament”, a declarat Dodon.

„Sunt în legătură permanentă cu toți ambasadorii, precum și Dna Sandu. Suntem în legătură directă cu partenerii străini, care prin mesajele lor atenționează PDM, Guvernul Filip să nu-și facă de cap”, a menționt Igor Dodon.

Dodon nu a exclus că noua majoritate și el personal vor chema oamenii la proteste masive în următoarele zile. Igor Dodon a îndemnat funcționarii să nu îndeplinească deciziile ilegale și a precizat că nu există premise legale pentru dizolvarea Parlamentului. ”Hotărârile Curții Constituționale și ce a făcut Filip este uzurpare a puterii în stat”, a declarat Igor Dodon.

Lasă un comentariu