Evenimentul zilei

Joi08132020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Vadim Brînzan: „Nu vă implicați în acțiuni ilegale, nu semnați acte care ar duce la delapidarea averii statului”

Vadim Brînzan: „Nu vă implicați în acțiuni ilegale, nu semnați acte care ar duce la delapidarea averii statului” Recomandat

13 Iunie 2019 - 

Vadim Brînzan îndeamnă angajații comapniilor de stat să fie prudenți și să se apțină de la efectuarea tranzacțiilor dubioase sau ilegale.

„Creştere subită a tranzacţiilor cu caracter dubios, care nu ţin de activitatea zilnică normală a acestor companii de stat, este suspicioasă şi extrem de alarmantă. Putem iarăși deveni martori ale unor fraude comise de unii indivizi care mai dețin control asupra companiilor de stat. Vă informez că vom face un audit detaliat al tuturor tranzacțiilor din ultimul timp, iar în cazul în care se adeveresc tranzacții ilegale care au adus prejudicii statului - toate persoanele implicate vor fi trase la răspundere, în conformitate cu legislația în vigoare”, a declarat Vadim Brînzan în cadrul unei conferințe de presă, joi, 13 iunie.
Vadim Brînzan s-a adresat către angajații companiilor de stat, care sunt responsabili de fluxurile financiare. „Nu vă implicați în acțiuni ilegale, nu semnați acte care ar duce la delapidarea averii statului. Fiecare este responsabil de acțiunile sale. Nu fiți victimele acestui regim.
Moldova are nevoie de oameni curajoși mai mult ca niciodată. Moldova nu mai rezistă sub un regim oligarhic. A venit timpul să eliberăm țara din captivitate”, a menționat Ministrul Economiei din Guvernul Sandu, investit și recunoscut internațional.

Lasă un comentariu