Evenimentul zilei

Joi12122019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Andrei Năstase a făcut declarații de presă după ce a fost prezentat la ministerul Afacerilor Interne

Andrei Năstase a făcut declarații de presă după ce a fost prezentat la ministerul Afacerilor Interne Recomandat

17 Iunie 2019 - 

Andrei Năstase a făcut declarații de presă după ce a fost prezentat de Maia Sandu la ministerul Afacerilor Interne.
"Cine și-a anunțat demisia până acum?"
Andrei NĂSTASE, MINISTRUL AFACERILOR INTERNE: "Gheorghe Cavcaliuc și-a anunțat demisia și a făcut-o într-un mod anume. Secretarul general și-ar fi dat demisia. În rest n-am auzit. Nu este nici-o problemă, cei care cred ca au greșit, o pot face acum.
Mesajul pe care l-am transmis a fost unul de reconciliere, mai mult ca oricând avem nevoie de un consens social. Acolo unde legea îmi permite vor fi desfășurate aceste concursuri și vom pune randamentul pe principii precum: integritate și profesionalism.
Cazul lui Renato Usatii a fost ieri împărtasită de toți membrii guvernului, poliția a acționat într-o maniera impecabilă. L-au escortat în conformitate cu legea.
Nu aș vrea să intram într-o zona a speculațiilor. Moldova are nevoie de liniște de stabilitate și securitate. Aceste evenimente vor fi tratate cu multă responsabilitate, nu i-au decizii pe bază de incertitudini. Toate aceste cazuri nu pot fi asociate, fiecare sunt separate și trebuie tratate cu multa atenție".

Lasă un comentariu