Evenimentul zilei

Ma10222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Maia Sandu, despre demisia lui Vlad Plahotniuc: „Este decizia unui partid politic, este treaba lor ce fac”

Maia Sandu, despre demisia lui Vlad Plahotniuc: „Este decizia unui partid politic, este treaba lor ce fac”

24 Iunie 2019 - 

„Este decizia unui partid politic, este treaba lor ce fac”, astfel a comentat Maia Sandu decizia lui Vlad Plahotniuc de a se retrage de la conducerea Partidului Democrat. Prim-ministrul a răspuns astfel unei întrebări adresate la conferința de presă susținută după întâlnirea cu o delegație de europarlamentari, scrie IPN.

„Noi sperăm ca în Republica Moldova să avem doar partide politice autentice, în care nu își au loc hoții care au comis abuzuri și ilegalități, cu atât mai mult în fruntea acestor partide să nu se regăsească astfel de personaje”, a declarat Maia Sandu.

Heidi Hautala, conducătoarea delegației de europarlamentari, a declarat că este decizia lui Vlad Plahotniuc cum își reprezintă partidul, precizând că importante au fost discuțiile pozitive despre măsurile întreprinse de noul guvern pentru  implementarea programului de reforme.

Vlad Plahotniuc a anunțat astăzi, pe Facebook, că își depune mandatul de președinte al partidului. Vlad Plahotniuc le-a propus colegilor din formațiune să organizeze cât mai curând congresul partidului pentru a alege o nouă conducere și a aproba un nou program politic. Vlad Plahotniuc a mai scris că nu va candida la acest congres pentru vreo funcție în partid.

 

Lasă un comentariu