Evenimentul zilei

Sam01252020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Maia Sandu, spune că a primit o invitație de la omologul său de la Moscova, Dmitri Medvedev, pentru a merge într-o vizită oficială în Rusia

Maia Sandu, spune că a primit o invitație de la omologul său de la Moscova, Dmitri Medvedev, pentru a merge într-o vizită oficială în Rusia Recomandat

13 Iulie 2019 - 

Prim-ministrul a spus însă că, cel puțin deocamdată, nu are planificată o asemenea deplasare.

„A fost lansată o invitație. Noi nu am răspuns la această invitație, nu am planificat încă, când o să ajungem să decidem asupra acestui subiect, o să informăm. Avem o agendă foarte plină aici, acasă”, a declarat Maia Sandu în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă.
Totuși, așteptările de la relațiile cu Rusia sunt mari. „Cred că în următoarele două luni o să încerc să stau acasă și să lucrez aici. O să-i rog pe colegii mei miniștri să mai călătorească atunci când va fi absolut necesar”, a adăugat prim-ministra.
Amintim că, de la învestirea în funcție, Maia Sandu a mers la București, la Bruxelles, iar mai apoi la Kiev. În curând, va întreprinde o vizită oficială la Berlin.

Lasă un comentariu