Evenimentul zilei

Dum08252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Igor Dodon merge la Moscova pentru a discuta cu autoritățile rusești reducerea prețului la gaze naturale

Igor Dodon merge la Moscova pentru a discuta cu autoritățile rusești reducerea prețului la gaze naturale

16 Iulie 2019 - 

Președintele Igor Dodon va întreprinde miercuri, 17 iulie, o vizită de lucru la Moscova pentru a discuta cu autoritățile Federației Ruse, printre subiecte fiind și reducerea prețului de livrare a gazului natural pentru Republica Moldova. Subiectul va fi abordat și cu Gazprom.

Potrivit președintelui, un eventual consens în aceste negocieri ar permite diminuarea semnificativă a necesității majorării tarifelor la gazele naturale, scrie Igor Dodon pe Facebook, citat de IPN.

Președintele menționează că există informație preventivă despre diferite scheme frauduloase puse în aplicare în sistemul energetic, în general, și în structurile Moldovagaz, în particular, care au impact asupra costurilor interne și implicit asupra tarifelor la gaze. În acest context, președintele a solicitat acțiuni imediate de eliminare a schemelor respective și identificarea rezervelor interne de diminuare a costurilor în cadrul întreprinderii.

 

Lasă un comentariu