Evenimentul zilei

Vi12132019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Ministrul de externe, Nicu Popescu, efectuează o vizită de lucru la Bucureşti

Ministrul de externe, Nicu Popescu, efectuează o vizită de lucru la Bucureşti Recomandat

22 Iulie 2019 - 

Ministrul afacerilor externe și integrării europene , Nicu Popescu, efectuează o vizită de lucru în România, pentru a participa la reuniunea Grupului de lucru interministerial dintre Republica Moldova şi România, care se va desfăşura la Bucureşti pe 23 iulie.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), reuniunea în cauză are loc în contextul realizării înțelegerilor convenite în cadrul vizitei în România din 2 iulie a prim-ministrului Republicii Moldova, Maia Sandu. 

În cadrul reuniunii Grupului de lucru interministerial vor fi discutate modalităţile de intensificare şi aprofundare a dialogului moldo-român în vederea promovării proiectelor prioritare de pe agenda relaţiilor dintre Republica Moldova și România.

Din componența delegației vor mai face parte Andrei Năstase, viceprim-ministru, ministrul afacerilor interne, Georgeta Mincu, ministrul agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, Liliana Nicolaescu-Onofrei, ministrul educației, culturii și cercetării, şi Ala Nemerenco, ministrul sănătății, muncii și protecției sociale, precum și un grup de experți din cadrul ministerelor menționate şi a Cancelariei de stat.

 

Lasă un comentariu