Evenimentul zilei

Lun05252020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Andrei Năstase: Vizita ministrului rus al Apărării Serghei Şoigu a fost „un caz nefericit” pentru Republica Moldova

Andrei Năstase: Vizita ministrului rus al Apărării Serghei Şoigu a fost „un caz nefericit” pentru Republica Moldova Recomandat

30 August 2019 - 

Declaraţii în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA.

„Eu cred că această vizită este un caz nefericit pentru noi toţi şi cred că trebuie să privim cu atenţie de ce s-a produs acest lucru. De ce preşedintele Republicii Moldova a considerat că anume în această perioadă să îl invite pe domnul Şoigu la Chişinău. EU mi-am exprimat regretul că acest lucru s-a produs. Este o provocare pe care va trebui să o prevenim pe viitor”, a spus Andrei Năstase.
Amintim că la 24 august, ministrul Apărării al Federaţiei Ruse, Serghei Şoigu a venit în Republica Moldova pentru a marca 75 de ani de pretinsa eliberare a ţării noastre de către armatele sovietice. Ulterior Şoigu a mers în regiunea transnistreană unde a împărţit medalii.
Serghei Şoigu se află în lista persoanelor supuse sancţiunilor de către SUA şi UE fiind unul dintre responsabilii de anexarea peninsulei Crimeea şi declanşarea războiului din Donbas.

Lasă un comentariu