Evenimentul zilei

Lun08102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Insistențețe lui Dodon la blocul ACUM. Ce vrea președintele statului de la Maia Sandu

Insistențețe lui Dodon la blocul ACUM. Ce vrea președintele statului de la Maia Sandu

09 Septembrie 2019 - 

Președintele Igor Dodon insistă în continuare pe semnarea unui nou acord de guvernare cu Blocul ACUM, întrucât „luna de miere” care a durat 100 de zile se finalizează.

Igor Dodon a anunțat luni, în cadrul unei conferințe de presă, că a discutat din nou cu Maia Sandu și Andrei Năstase despre semnarea unui nou acord, întrucât prevederile celui care a stat la baza creării Guvernului au fost implementate în proporție de peste 90%.

„Luna de miere, care a fost întărită prin lupta împotriva lui Plahotniuc și PD-ului, și încununată cu cele 100 de zile ale Guvernului se finalizează, întrebări sunt multe. Acuma pe socialiști îi interesează ce facem mai departe. Andrei și Maia spuneau că o coaliție trebuie pe 2 luni și jumătate, iar apoi de mers la anticipate. Noi am spus că trebuie pe 4 ani și eu insist pe asta. Dacă vrem să ne mișcăm mai departe, să punem pe hârtie ce trebuie să facem. Noi suntem gata să semnăm”, a declarat Igor Dodon.

Si asta nu-i tot.  Igor Dodon insistă ca Maia Sandu să ajungă la Kremlin. Tot el spune că are o agendă încarcată pentru acest început de toamna în relatiile moldo-ruse. Deși anterior, Maia Sandu spunea că nu e treaba ei să stabilească relații bune cu Rusia.

 

Lasă un comentariu