Evenimentul zilei

Dum05312020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Deputații Blocului ACUM, Lilian Carp, Iurie Reniță și Octavian Țîcu,infirmă că ar urma să plece din blocul ACUM

Deputații Blocului ACUM, Lilian Carp, Iurie Reniță și Octavian Țîcu,infirmă că ar urma să plece din blocul ACUM Recomandat

17 Septembrie 2019 - 

Deputații Blocului ACUM nu au discutat despre o eventuală părăsire a acestei entități politice, așa cum au scris astăzi, pe surse, unele instituții media.

Cel puțin, așa declară deputatul Lilian Carp.
„Nu am discutat despre asta, dar am vorbit despre ce am putea noi face pentru a opri această debandadă. Pentru că ceea ce s-a întâmplat ieri, sub paravanul reținerii celor două deputate s-a semnat repejor și un acord de colaborare ACUM-PSRM, ca lumea să nu prea vorbească despre el, a fost extrem de urât. Despre faptul că trebuie operate arestări vorbim deja de două luni. De ce toate s-au întâmplat în aceeași zi? L-ați văzut și pe Dodon care a lovit în Guvern”, a declarat Lilian Carp pentru Ziarul NAȚIONAL.
Deputatul afirmă că și-a informat din start colegii din bloc că nu va semna niciun acord de colaborare cu socialiștii: „Semnarea acestui acord trebuia să fie condiționată cu retragerea lui Vladimir Țurcan de la Curtea Constituțională. S-au făcut a nu auzi”.

Lasă un comentariu