Evenimentul zilei

Sam07112020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Andrei Năstase: Întrevederea cu Mike Pence confirmă că RM a redevenit un partener de încredere al comunității internaționale

Andrei Năstase: Întrevederea cu Mike Pence confirmă că RM a redevenit un partener de încredere al comunității internaționale

19 Septembrie 2019 - 

Întâlnirea delegației Guvernului de la Chișinău cu vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Mike Pence, confirmă că Republica Moldova a redevenit un partener de încredere al comunității internaționale, afirmă vicepremierul Andrei Năstase.

„Am avut o discuție consistentă în care am primit asigurări cu privire la sprijinul partenerilor americani pentru procesul de reconstrucție a democrației și statului de drept, demarat de noua guvernare”, a declarat Andrei Năstase.
Ministrul de Interne a menționat că, în cadrul întrevederii Mike Pence, s-a discutat despre aprofundarea relațiilor în sfera de securitate, precum și în domeniul economic.
„Întâlnirea cu vicepreședintele Pence confirmă că Republica Moldova a redevenit un partener de încredere al comunității internaționale și reprezintă un moment de vârf în relațiile dintre cele două țări, bazate pe atașamentul față de valorile fundamentale ale democrației și respectul pentru drepturile omului”, a mai spus Andrei Năstase.
A fost o onoare să fac parte din delegația Guvernului Republicii Moldova care a fost primită ieri de vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Mike Pence.
Am avut o discuție consistentă în care am primit asigurări cu privire la sprijinul partenerilor americani pentru procesul de reconstrucție a democrației și statului de drept, demarat de noua guvernare. În cursul întrevederii am discutat și despre aprofundarea relațiilor în sfera de securitate, precum și în domeniul economic.
Întâlnirea cu vicepreședintele Pence confirmă că Republica Moldova a redevenit un partener de încredere al comunității internaționale și reprezintă un moment de vârf în relațiile dintre cele două țări, bazate pe atașamentul față de valorile fundamentale ale democrației și respectul pentru drepturile omului.

Lasă un comentariu