Evenimentul zilei

Vi10182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică DOC// Candidatul PSRM la Primăria Chișinău, Ion Ceban, obligat să scoată imaginea lui Ștefan cel Mare de pe materialele electorale

DOC// Candidatul PSRM la Primăria Chișinău, Ion Ceban, obligat să scoată imaginea lui Ștefan cel Mare de pe materialele electorale

10 Octombrie 2019 - 

Candidatul PSRM la Primăria Chișinău, Ion Ceban, este obligat să excludă imaginea domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt de pe toate materialele electorale, inclusiv din mediul online.  O decizie în acest sens a fost luată astăzi, 10 octombrie, de către Judecătoria Chișinău, cu sediul la Râșcani, ca urmare a unei sesizări depuse de candidatul USB la Primărie, Valeriu Munteanu, relatează IPN.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Valeriu Munteanu a publicat decizia instanței, unde se arată că Ion Ceban mai este obligat să lichideze stocul nedistribuit al ziarului electoral al socialiștilor și să scoată toate panourile stradale electorale din Chișinău, unde se utilează imaginea personalității istorice Ștefan cel Mare și Sfânt. „Am demonstrat în instanța de judecată că Andrei Năstase și Ion Ceban au aceleași năravuri defecte de guvernanți și se imită, „utilizând” aceleași încălcări de lege”, a scris Valeriu Munteanu.

Într-o reacție pe Facebook, Ion Ceban, a menționat că se va conforma deciziei instanței. „Colegii mei deja au început acțiunile de eliminare a materialelor care conțin elemente neadmise de legislația electorală. Credem că toți trebuie sa respecte legea, iar noi suntem corecți”, a scris candidatul socialiștilor.

 

Lasă un comentariu