Evenimentul zilei

Vi12062019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică VIDEO// Ion Ceban susține că este singurul candidat care propune chișinăuienilor soluții reale

VIDEO// Ion Ceban susține că este singurul candidat care propune chișinăuienilor soluții reale

18 Octombrie 2019 - 

„Duminică împreună vom decide soarta municipiului Chișinăului pentru următorii patru ani”, susține candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban. 

Media

 

Concurentul electoral afirmă că este singurul candidat care propune chișinăuienilor soluții reale pentru problemele lor și concepții de dezvoltare a municipiului, elaborate împreună cu specialiștii din toate domeniile, relatează IPN.

„Am ales în această campanie să mă axez pe problemele primordiale ale municipiului, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, în toate domeniile vitale pentru municipalitate: canalizare și apeduct, grădinițe și școli, drumuri și trotuare, acoperișuri și curți, terenuri de joacă și sport, transport public și trafic, parcuri și scuaruri, iluminare și deșeuri. Pe toate știu cum să le gestionez profesionist, inclusiv toate proiectele necesare suburbiilor”, a declarat Ion Ceban într-o conferință de presă.

Ion Ceban a reiterat că programul său de administrare a municipiului e menit să trateze trei probleme fundamentale. Este vorba despre exod, economia primitivă și necompetitivă a municipiului Chișinău, precum și dezbinarea socială. Candidatul a mai spus că această campanie electorală a fost una complicată, în care a fost atacat de către toți oponenții lui, însă el a ales să se concentreze pe întâlnirile cu oamenii și discutarea problemelor și soluțiilor pentru municipiu.

„Vă chem în data de 20 octombrie la votare pentru a alege primarul capitalei din primul tur. Este posibil. Doar așa putem economisi opt milioane de lei pentru a-i investi apoi în grădinițe, parcuri, stadioane sau asistență pentru cei nevoiași. Vă asigur că vom realiza toate proiectele pe care ni le-am propus”, a spus candidatul.

 

Lasă un comentariu