Evenimentul zilei

Vi08072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Renato Usatîi le-a promis celor din Bălți o viață mai bună și îndeamnă celelalte partide să respecte alegerea locuitorilor

Renato Usatîi le-a promis celor din Bălți o viață mai bună și îndeamnă celelalte partide să respecte alegerea locuitorilor

20 Octombrie 2019 - 

Candidatul Partidului Nostru la Primăria municipiului Bălți, Renato Usatîi, îndeamnă celelalte partide să respecte alegerea locuitorilor și spune că datele preliminare îl arată drept câștigător la aceste alegeri locale.

 

Într-o conferință de presă, el a declarat va aminti puterii centrale că R.Moldova nu este reprezentată doar de orașul Chișinău. Renato Usatîi  îndeamnă celelalte partide, în special pe socialiști, să respecte alegerea locuitorilor din Bălți.

„Locuitorii orașului Bălți au arătat în ce măsură au încredere în Dodon și în PSRM și cât de multă încredere au în noi, cei care am făcut multe pentru Bălți și țară. Ei sunt obligați să respecte alegerea locuitorilor orașului Bălți. Da, prezența la vot e mult mai scăzută, dar cred că e din cauza că oamenii pleacă în continuare masiv din țară(…)Cu această victorie, începe o nouă etapă pentru partidul nostru. Le vom aminti forțelor centrale că R. Moldova nu înseamnă doar Chișinău”.

 

 

Lasă un comentariu