Evenimentul zilei

Vi04032020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Andrei Năstase: Prea mulți oameni mici, care nu pot vedea dincolo de ei și de interesul lor meschin

Andrei Năstase: Prea mulți oameni mici, care nu pot vedea dincolo de ei și de interesul lor meschin Recomandat

12 Noiembrie 2019 - 

Prea mulți oameni mici, care nu pot vedea dincolo de ei și de interesul lor meschin, nu permit Republicii Moldova să devină o țară cu adevărat mare, prosperă și așezată cu demnitate în rândul celorlalte națiuni europene.

Mi-am dorit dintotdeauna tot ce este mai bine și mai corect pentru Moldova și pentru toți oamenii ei. Am luptat și lupt în continuare pentru adevăr, dreptate, echitate socială, demnitate, conștiință națională și un viitor sigur și prosper pentru generațiile viitoare.
Există momente în care toate aceste valori sunt călcate în picioare, fără nici un fel de ezitare, de oamenii mici care n-au lăsat și nu vor să lase Republica Moldova să fie o țară mare. Iar astăzi, în Parlamentul țării, un astfel de moment va măsura încă o dată, cu o precizie istorică greu de definit, interesul celor care nu vor ca justiția liberă și statul de drept să fie instaurate cu fermitate în Republica Moldova.
Declarația a fost făcută pe pagina sa de Facebook, în contextul în care la ședința Parlamentului se va decide dacă Guvernul Sandu va cădea, după ce socialiștii au înaintat o moțiune de cenzură împotriva Executivului.
„Astăzi, în Parlamentul țării, un astfel de moment va măsura încă o dată, cu o precizie istorică greu de definit, interesul celor care nu vor ca justiția liberă și statul de drept să fie instaurate cu fermitate în Republica Moldova”, a scris politicianul.

Lasă un comentariu