Imprimă această pagină

Maia Sandu către ambasadorii acreditați la Chișinău: Echipa noastră guvernamentală va continua să lucreze pentru cetățeni

13 Noiembrie 2019 - 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prim-ministrul Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova și reprezentanți ai partenerilor externi. Întâlnirea a avut loc în contextul ultimelor evoluții politice din țara noastră.

În cadrul întrevederii, Maia Sandu le-a mulțumit diplomaților pentru sprijinul generos acordat actualului cabinet de miniștri și pentru susținerea reformei justiției, o cauză comună a Guvernului Sandu și a partenerilor de dezvoltare, care condiționează și asistența financiară oferită statului nostru.

Suntem într-o perioadă mai dificilă, dar nu ne putem permite să pierdem timpul. Guvernul va continua să lucreze pentru cetățeni. Orice s-ar întâmplat în Republica Moldova, vă rog să susțineți reforma justiției” , a declarat Prim-ministrul Maia Sandu.

La rândul lor, reprezentanții misiunilor diplomatice acreditate la Chişinău au apreciat hotărârea cu care executivul s-a angajat să realizeze reformele dificile, asumate la începutul mandatului, și au declarat ca vor continua să sprijine realizarea acestora în interesul cetățenilor Republicii Moldova.

Mădălin Necşuţu

Articole recente - Mădălin Necşuţu