Evenimentul zilei

Mie07152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică CONFERINȚĂ DE PRESĂ. Andrei NASTASE: „Prioritatile legislative să se concentreze asupra continuării investigării furtului miliardului, revizuirea legii care pune achitarea miliardului pe umerii cetățenilor”

CONFERINȚĂ DE PRESĂ. Andrei NASTASE: „Prioritatile legislative să se concentreze asupra continuării investigării furtului miliardului, revizuirea legii care pune achitarea miliardului pe umerii cetățenilor” Recomandat

17 Noiembrie 2019 - 

Cu puțin timp în urmă s-a terminat conferința de preșă susținută de Consiliului Politic National al Platformei DA. Andrei Năstase, președintele PLATFORMEI DA: "Vom fi principalul pilon al descentralizării, vom munci și ne vom bate ca orașele și suburbiile sp se autoadministreze. Am indicat ca prioritățile legislative să se concentreze asupra continuării investigării furtului miliardului, revizuirea legii care pune achitarea miliardului pe umerii cetățenilor. Și nu prin dublarea suferinței poporului.”

„La nivelul activității locale, Platforma DA va lupta pentru implementarea blocului său, eliminarea corupției și a schemelor de corupție, va promova în regim de urgență aplicarea sistemului electronic de vot pentru înregistarea patrimoniului.

Scopul reformei este de a îmbunătăți planificarea strategică, comunicarea și interacțiunea cu cetățenii.

Orice partid trebuie să evolueze. L-am ales în funcția de vicepreședinte al Platformei DA pe Igor Munteanu.

Indiferent de dimensiune, DA va munci alături de toți cei care au fost delegați în interesul cetățenilor. La nivel local avem nevoie de proiecte bune pentru oameni. Le vom promova și le vom propune și le voi susține proiecte indiferent de coaliții"

Săptămâna viitoare vor veni la Consiliul Municipal cu decizia de înfrățire cu Consiliul Județean Cluj. Există o decizie de înfrățire cu Chișinăul. Este unul dintre proiectele noastre", a mai spus Năstase.

 

Lasă un comentariu