Evenimentul zilei

Mie08122020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Reacția Maiei Sandu la numirile de la Guvern: „Asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Dodon și Plahotniuc”

Reacția Maiei Sandu la numirile de la Guvern: „Asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Dodon și Plahotniuc”

19 Noiembrie 2019 - 

Ex-premierul Maia Sandu, liderul PAS, a venit cu o reacție, după ce Guvernul condus de Chicu a demis și a numit, astăzi, mai mulți secretari. 

Sandu susține că „numirile la grămadă” de azi reconfirmă faptul că democrații și socialiștii „puneau la cale de multă vreme demiterea Guvernului Sandu, deoarece și corupții din PD, și corupții din PSRM s-au speriat de o justiție adevărată”. 

Asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Dodon și Plahotniuc. Este evident pentru toți în slujba cui vor lucra cei mai mulți dintre acești oameni: în serviciul celor care s-au grăbit să dea jos Guvernul care le-a oprit schemele și a redistribuit banii din buget celor mai nevoiași. În serviciul celor pe care o justiție adevărată i-ar fi trimis direct la închisoare.

Succes nu vă pot ura, dar vă promit că vă vom urmări cu atenție. Toată țara va fi cu ochii pe voi. Oamenii acestei țări merită un guvern mai bun decât atât”, a spus fostul premier.

Lasă un comentariu