Evenimentul zilei

Mie08122020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Numiri și Demisii la Guvern

Numiri și Demisii la Guvern Recomandat

04 Decembrie 2019 - 

Guvernul a decis astăzi numirea și demiterea mai multor angajați din funcții.

Astfel, Rosian Vasiloi a fost înlocuit la șefia poliției de Frontieră de Corneliu Groza, fost șef al Direcției de Poliție din Chișinău.
Cabinetul de miniștri a aprobat demisia Veronicăi Sirețeanu din funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor. Totodată, a fost aprobată demisia lui Andrei Ciornîi, care a exercitat funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei și Infrastructurii. Această poziție a fost ocupată de către Iulian Postică.
Guvernul a aprobat rechemarea lui Gheorghe Leucă din funcția de ambasador în Azerbaidjan și a lui Dumitru Solocan din funcția de ambasador în Portugalia. Ei au fost numiți secretari de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene. De asemenea, a fost rechemată Inga Ionesii din funcția de ambasadoare în Estonia. Acum o săptămână ea a fost numită viceprimar al municipiului Chișinău. 
Secretar de stat la Ministerul Educației au fost numiți Andrei Chistol și Natalia Grâu.  Marina Golovaci a fost numită secretară la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Director general al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină a fost numită  Angela Belobrov.

Lasă un comentariu