Evenimentul zilei

Ma01282020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Președintele Igor Dodon a semnat decretul de numire a lui Eugen Caras în funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova

Președintele Igor Dodon a semnat decretul de numire a lui Eugen Caras în funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova Recomandat

10 Decembrie 2019 - 

Președintele Igor Dodon a semnat decretul de numire a lui Eugen Caras în funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul politicii externe.

Șeful statului i-a mulțumit domnului Ambasador pentru disponibilitatea de a activa în instituția prezidențială.
"Am apreciat înalt experiența lui Eugen Caras în domeniul diplomatic și potențialul de care dispune, fapt care m-a motivat să-i propun exercitarea funcției respective.
I-am comunicat diplomatului că avem o agendă de lucru foarte încărcată. Avînd în vedere faptul că dl Caras a activat în calitate de şef al Misiunii Republicii Moldova pe lîngă Uniunea Europeană, mi-am exprimat convingerea că această experiență va contribui la consolidarea relațiilor Republicii Moldova cu partenerii strategici și promovarea politicii externe echilibrate", a spus Dodon.

Lasă un comentariu