Evenimentul zilei

Ma06022020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Maia Sandu a declarat că formațiunea sa va alege un candidat potrivit pentru alegerile prezidențiale

Maia Sandu a declarat că formațiunea sa va alege un candidat potrivit pentru alegerile prezidențiale Recomandat

09 Ianuarie 2020 - 

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a declarat că formațiunea sa va alege un candidat potrivit pentru alegerile prezidențiale la timpul potrivit.

Într-o conferință de presă, ea a spus că la scrutinul pentru funcția de președinte ar trebui să candideze persoana cu cele mai mari șanse și care poate „să curețe țara de flagelul corupției”.
„Aceste lucruri se discută în echipă. E foarte important să facem front comun pe tot segmentul oamenilor care își doresc ca R. Moldova să ajungă să fie o țară în care să vrei să trăiești, să nu te fure de dimineață până seara persoane obscure(…) E adevărat că pentru moment din partea cetățenilor mă bucur de încredere și le mulțumesc foarte mult. Cred că trebuie să avem un candidat comun. Eu sunt sigură că vom găsi un candidat comun. Mai este timp până la prezidențiale și trebuie să vedem mai aproape de prezidențiale cum va arăta situația în societate”, a spus Maia Sandu.

Lasă un comentariu