Evenimentul zilei

Mie02192020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Peter Michalko: Uniunea Europeană urmărește cu atenție modul în care au loc procesele penale din ultimele luni în Republica Moldova

Peter Michalko: Uniunea Europeană urmărește cu atenție modul în care au loc procesele penale din ultimele luni în Republica Moldova Recomandat

11 Ianuarie 2020 - 

Ambasadorul UE la Chișinău, Peter Michalko, susține că Uniunea Europeană urmărește cu atenție modul în care au loc procesele penale din ultimele luni în Republica Moldova și spune că cetățenii merită să trăiască într-o țară fără corupție, protejați de instituții în care pot avea încredere.

Într-un comentariu postat pe o rețea de socializare, Michalko susține că în ultimile luni unii procurori au făcut pași importanți privind investigarea cazurile răsunătoare și atenționează că este nevoie de oameni cu adevărat pregătiți care să ofere rezultate reale.
„Privim cu mare atenție modul în care au loc procesele penale din Moldova. Pe parcursul ultimelor luni, procurorii anti-corupție au făcut câțiva pași importanți în cele mai importante investigații penale. Moldova are nevoie de polițiști, procurori și judecători pregătiți să furnizeze rezultate reale în lupta împotriva corupției. Poporul moldovenesc merită să trăiască liber de corupție, protejat de instituții în care, în cele din urmă, să poată avea încredere”, se arată în mesajul ambasadorului UE.

Lasă un comentariu