Evenimentul zilei

Lun07132020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Candidatul PPPDA la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești

Candidatul PPPDA la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești Recomandat

18 Ianuarie 2020 - 

Mihai Druță este oferta Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr la alegerile parlamentare din circumscripția nr. 38, Hâncești. 

 

Candidatura vine să fie una „de consolidare a forțelor de dreapta”, a declarat vicepreședintele PPPDA, Alexandru Slusari. El mai spune că o decizie finală privind candidatul urmează a fi luată luni, 20 ianuarie, la Biroul Politic al partidului, relatează IPN.

Potrivit lui Alexandru Slusari, Mihai Druță este o persoană care poate fi susținut nu doar de PPPDA și PAS, dar de mai multe partide pro-naționale, unioniste. Asta pentru că este nepartinic, neafiliat politic și unionist. Este reprezentantul diasporei. A fost foarte activ în campaniile electorale ajutând la promovarea candidaților Blocului ACUM. „Mihai Druță întrunește toate condițiile necesare pentru consens în raionul Hâncești”, a declarant Alexandru Slusari.

Potrivit vicepreședintelui PPPDA, în zilele imediat următoare Partidul Acțiune și Solidaritate ar urma să decidă referitor la Olesea Stamate, ca ofertă pentru alegeri. El consideră că oferta PPPDA „este cea mai bună ofertă sub aspectul consolidării forțelor”, dar formațiunea ar putea examina și oferta altui partid dacă aceasta va fi mai bună decât a PPPDA-ului. Cert este că, deocamdată, spune el, nu vede o astfel de candidatură.

Dacă propunerea PPPDA nu va fi acceptată ca una de consolidare din partea forțelor de dreapta nici de PAS, Alexandru Slusari, susține că partidul pe care-l reprezintă „va acționa foarte responsabil”.

Alegerile parlamentare pe circumscripția din Hâncești vor avea loc pe 15 martie, anul curent.

Lasă un comentariu