Evenimentul zilei

Ma07072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Ambasadorul Thomas Mayr-Harting reprezentantul special al OSCE vizitează Republica Moldova

Ambasadorul Thomas Mayr-Harting reprezentantul special al OSCE vizitează Republica Moldova Recomandat

21 Ianuarie 2020 - 

Reprezentantul Special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, ambasadorul Thomas Mayr-Harting, va vizita Republica Moldova în perioada 21-23 ianuarie.

În timpul vizitei sale, ambasadorul Thomas Mayr-Harting va avea discuții cu oficiali moldoveni de rang înalt și cu conducerea de la Tiraspol.
În calitate de Reprezentant Special al Președinției albaneze a OSCE, Thomas Mayr-Harting va analiza starea actuală în procesul de reglementare transnistreană și, împreună cu părțile, va identifica prioritățile pentru anul 2020.
La Chișinău, Thomas Mayr-Harting are programate întâlniri cu Președintele Igor Dodon, premierul Ion Chicu, viceprim-ministrul pentru Reintegrare Alexandru Flenchea, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, precum și cu liderii partidelor politice. De asemenea,
Reprezentantul Special al OSCE se va întâlni cu ambasadorii rezidenți ai mediatorilor și observatorilor în formatul „5+2”, precum și cu membri ai societății civile.
La Tiraspol, Reprezentantul Special se va întâlni cu liderul transnistrean Vadim Krasnoselski și cu reprezentantul politic Vitali Ignatiev.


 

Lasă un comentariu