Evenimentul zilei

Lun08102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică PPPDA se va reține de la înaintarea unui candidat pentru circumscripția nr. 38, Hâncești

PPPDA se va reține de la înaintarea unui candidat pentru circumscripția nr. 38, Hâncești Recomandat

24 Ianuarie 2020 - 

Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr (PPPDA) se va reține de la înaintarea unui candidat pentru circumscripția nr. 38, orașul Hâncești, „demonstrând în felul acesta atașamentul pentru crezul său politic, dar și consecvență în acțiunile sale”, potrivit unui comunicat al formațiunii. 

 

PPPDA face un ultim efort pentru unitatea dreptei și a alianțelor sale tradiționale, să-și reconsidere pozițiile și să accepte înaintarea unui candidat comun al forțelor proeuropene. 

„Pentru că propunerea noastră de a implica cei mai străluciți candidați ai diasporei în procesul alegerilor parlamentare parțiale pe circumscripții nu a dat roadele așteptate, ne vom consulta în continuare cu cetățeni asupra opțiunilor de a remedia această nedreptate pentru următoarele scrutine electorale.”

În cazul în care partidele de centru-dreapta nu vor ajunge până atunci la un compromis privind rămânerea în cursă a unui singur candidat, vom îndemna alegatorii din circumscripția nr.38 să voteze persoana care va reprezenta cel mai bine idealurile de libertate, dreptate și demnitate, justiție și valorile democratice, un candidat integru și profesionist de profil european, pentru a nu permite dispersarea și pulverizarea voturilor și a facilita victoria unui exponent al structurilor antinaționale și antireformatoare.

Reamintimă că, Mihail Druță, cel care a fost propus de către PPPDA să fie candidatul unic al forțelor proeuropene și democratice la alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală numărul 38, Hâncești, nu va participa la scrutinul din 15 martie. Mihai Druță a menționat că urma să participe, dacă era desemnat în calitate de candidat comun al Blocului ACUM (PPPDA și PAS), dar și a cel puțin al două formațiuni unioniste. 

Lasă un comentariu