Evenimentul zilei

Lun08032020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică PAS și PPDA au devenit concurenți politici la alegerile din Hâncești

PAS și PPDA au devenit concurenți politici la alegerile din Hâncești Recomandat

10 Februarie 2020 - 

Olesea Stamate, candidată din partea PAS la alegerile parlamentare în circumscripția Hâncești, vine cu o reacție, în contextul în care PPDA a hotărât să susțină candidatura independentă a lui Grigore Cobzac la acest scrutin.

„E regretabil că s-a ajuns la această situație în general. Faptul că un fost membru PAS … De fapt, dumnealui și-a anunțat candidatura n momentul în care era încă membru PAS a decis să candideze independent după mai multe discuții pe care le-a avut cu conducerea partidului, la care i s-ar fi propus să candideze. După mine, faptul că dreapta este din nou dispersată este un lucru regretabil. Sper că s-a făcut tot posibilul, dar știu că s-a făcut suficiente pentru a evita această situație, dar asta este, acum urmează o campanie nu tocmai ușoară, dar vom face tot posibilul să câștigăm”, a declarat  Olesea Stamate pentru Cotidianul.md
PPDA a facut apel la conducerea PAS de a retrage candidatura Olesei Stamate și de a-l susține pe fostul coleg Grigore Cobzac, dar fără succes.

Lasă un comentariu