Evenimentul zilei

Dum07052020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Igor Dodon și primarul capitalei au avut astăzi o întrevedere de lucru

Igor Dodon și primarul capitalei au avut astăzi o întrevedere de lucru Recomandat

28 Februarie 2020 - 

Președintele Igor Dodon și primarul capitalei, Ion Ceban, au avut astăzi o întrevedere de lucru, în care au discutat subiecte ce țin de dezvoltarea orașului Chișinău.

Cei doi oficiali au avut o discuție despre cele mai importante proiecte din domeniul infrastructurii, despre reparația drumurilor, problema transportului, amenajarea parcurilor și altele.
Ion Ceban și Igor Dodon au coincis în ideea că în soluționarea unor probleme ale capitalei este binevenită atragerea unor investitori, atât din țară, cât și de peste hotare.
Astfel că, cei doi demnitari au avut o întrevedere cu un grup de investitori din UE și din Turcia, cu care au discutat despre posibilitatea realizarii unor proiecte în Chișinău, dar și în țară, în general.
„Am exprimat gratitudine părții turce pentru implicarea activă a investitorilor și companiilor de construcții din această țară în Republica Moldova, aducînd în calitate de exemplu complexul sportiv Chișinău Arena, care va fi deschis oficial la 1 mai. I-am îndemnat pe partenerii din Turcia și din țările UE să investească mijloace în proiecte de amploare, anunțate de conducerea Republicii Moldova.”, a declarat Igor Dodon.

Lasă un comentariu