Evenimentul zilei

Mie06032020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică VIDEO// Andrei Năstase, candidatul PPPDA la alegerile prezidențiale din 2020

VIDEO// Andrei Năstase, candidatul PPPDA la alegerile prezidențiale din 2020 Recomandat

01 Martie 2020 - 

Liderul Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr (PPPDA), Andrei Năstase, va candida la alegerile prezidențiale din acest an. Anunțul a fost făcut după Consiliul Național Politic al PPPDA.

Media

 

Într-o conferință de presă, Andrei Năstase a spus că a primit mandatul  de a candida pentru funcția de președinte al R. Moldova din partea PPPDA. „Recuperarea președinției R. Moldova este doar un mijloc prin care dorim să ne atingem obiectivele supreme – creșterea calității vieții oamenilor, eradicarea corupției, stat de drept și justiție independentă, reîntregirea familiilor aici acasă, integrare europeană pentru R. Moldova”, a declarat Andrei Năstase, în cadrul unei conferințe de presă, după Consiliul Național Politic al Platformei DA. „Oamenii au nevoie de un președinte care nu minte și care nu transformă întreagă țară într-o anexă a setului său de interese economice și oligarhice”, a spus Andrei Năstase, relatează Radio Chișinău

Andrei Năstase a mai îndemnat partidele proeuropene să susțină candidatura lui Grigore Cobzac la alegerile parlamentare în circumscripția Hâncești, care vor avea loc peste două săptămâni.

În cadrul aceleași conferințe, vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari a adăugat că s-a încercat, timp de 4 luni, identificarea unui candidat apartinic la prezidențiale, dar nu s-a reușit.

Vicepreședintele PPDA Igor Munteanu a anunțat că decizia de a-l înainta pe Andrei Năstase Candidat a fost luată cu majoritatea voturilor membrilor PPDA.  „Candidatul Andrei Năstase ne va reprezenta la alegerile prezidențiale. Acest stat trebuie să fie recuperat democratic, Președinția nu trebuie lăsată pe mâna unor persoane care încearcă s-o uzurpeze, iar partidele trebuie să colaboreze pentru ca această candidatură să fie cea învingătoare în viitorul scrutin prezidențial”, a declarat Igor Munteanu.

 

Lasă un comentariu