Evenimentul zilei

Ma07072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Horoscop HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 1 noiembrie

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 1 noiembrie

01 Noiembrie 2019 - 

O zi în care mulţi nativi vor fi nevoiţi să uite distracţia petrecută cu o seară în urmă şi să se concentreze asupra sarcinilor importante de la serviciu. În viaţa sentimentală, astrologii anunţă veşti bune, mai ales pentru cei care nu au o relaţie în prezent. 

 

BERBEC  O zi liniştită în care te gândeşti la iarnă. Adică la cheltuielile pentru sărbători, la cizme, la cojocele, la combustibilul pentru iarna… şi totuşi, ciclicitatea vieţii iţi dă siguranţă! Daca ai ceva sentimental greu de rezolvat, incerca acum, va merge ca pe roate. În activitatea proprie întâlneşti oarecare opoziţie. Încă o zi dinamică, cu o desfăşurare aproape surprinzătoare. Eşti mereu surprins de cât de rapid poate să treacă timpul. Pentru unii dintre Berbecii cei rapizi este o zi benefică înţelegerilor de tot felul, semnării hârtiilor, contractelor, finalizarii situaţiilor cu caracter legal, sau orice este legat de jurisprudenţă.

TAUR  Nu da crezare celor care vor să-ti strice ziua cu veşti proaste.  Trebuie sa verifici şi să nu te bazezi pe alţii. Ai grijă ce manânci, mai puţine calorii şi mai multe legume şi fructe. Fii calm şi prudent şi nu uita mobilul pe undeva! Cu toate ca gândesti prin o anumita logică, te miri că nu mai inţelegi ce se intamplă în jurul tău; probabil că interesele personale primează. Cu siguranţă ca nu iti face nici o placere sa te implici din nou, azi, in rezolvarea unei crize, mai ales ca stii cum se vor defasura lucrurile! Se pare ca primesti niste propuneri interesante, dar trebuie sa dai dovada de prudenta. O informaţie te luminează, la propriu şi la figurat.

GEMENI   Astăzi ai mai multă încredere în competenţele tale. Nu că ai fi timid, dar uneori te laşi amăgit de aventurile vieţii. Faci proiecte de weekend, dar le schimbi mereu. Mai multă stabilitate! Ai tendinta, pentru unii supărătoare, de a fi permanent în ofensivă, să ţii la părerea ta. De la o vreme ai parerea ca toata lumea are ceva de impartit cu tine. Adevarul este ca nu te poti concentra si ca-ti scapa aspecte esentiale. Astăzi ai perioadă bună. Configuraţia stelelor arată o perioada mai bună, mai ales in ceea ce priveşte profesia  şi ascensiunea socială. Te preocupă, te obsedează banii şi parvenirea. Dacă asta vrei, asta ai!

RAC   Analizează unde nu ai dat atenţie detaliilor și convoacă familia. Puteţi stabili împreună programul de weekend şi poţi aduce vorba şi dspre problemele tale. Unde-s mulţi, puterea creşte! Cu mai multă obiectivitate, optimism şi echilibru interior vei gasi calea spre o bună înţelegere cu cei apropiaţi. Pe de alta parte nu lua în serios toate bârfele şi intrigile făcute parcă special să-ţi amărască viaţa. De fapt, chiar aşa este! Poate că este un ultim examen înaintea reuşitei. Nu te mai culca pe lauri, că nu eşti câştigător din start! Trebuie să convingi şi păstrarea calmului şi o atitudine civilizată sunt cheia reuşitei tale.

LEU  Ziua de azi poate fi plină de veşti. Dar fii atent cum le interpretezi. Nu toată lumea îţi vrea binele. Cu gândul la rezolvarea unei probleme, poţi să uiţi ceva. Odihneşte-te mai mult! Câteva surprize plăcute şi unele mai puţin plăcute, situaţii care evoluează spre întorsaturi neaşteptate sunt deliciile zilei de azi. In rest, aceiaşi oboseală cotidiană, aceiaşi viaţă!  Anumite zambete cu subanteles si batai pe umar te ajuta sa tragi concluzia ca lucrurile incep sa mearga spre bine, la serviciu si in dragoste. Iarasi crezi ca poti sa salvezi omenirea cu intelepciunea ta, sau macar o oaie ratacita.

FECIOARA  Cineva din anturaj te bârfeşte, dar este vina ta, pentru că ai dat din casă, cum se spune. Ar fi cazul să dai nişte telefoane şi să lămureşti lucrurile înainte să ajungi subiect de tabloid! Niciodată nu eşti suficient de abil social, nu speculezi oportunităţile. Poate că astăzi şi în perioada următoare poţi să faci o alianţă cu o zodie guralivă şi agresivă. gen Gemeni ca să ai un sprijin acolo unde nu te pricepi. O atitudine solidară de genul „toţi o să avem de câştigat” este mai recomandabilă în această zi de vineri. Totuşi, nu este o zi critică, ceea ce te fereşte parţial de extreme, de neplăceri.

BALANŢA   Intri într-o periodă foarte aglomerată care nu este deloc pe placul tău şi te face să oftezi. Învaţă sa delegi competenţele, adică sa-i mai pui şi pe alţii la treabă. Păstrează-ţi umorul! Ai o perioadă interesantă, vorba înţeleptului chinez, poţi profita de ea, dacă poţi! Stăpâneşte-ţi pornirile extravagante sau excesiv de vanitoase. Nu cheltui sub impulsul momentului, chiar dacă vinerea este, tradiţional, zi de cumpărături săptămânale.

SCORPION   Dacă repari ceva în casă, trebuie să suprveghezi lucrările, ca să nu ai surprize. Pe seară, ai nevoie de aer, dar nu ştii ce să faci. Ieşi la plimbare şi filosofeză cu cine are chef de tine! Relaţiile cu persoanele născute în semne de aer şi foc sunt astăzi armonioase şi plăcute.  Întâlnirile sau activităţile sociale de dimineaţă îţi aduc un oarecare confort şi îţi motivează acţiunile ulterioare. În a doua parte a zilei, stai acasă, nu te duce în oraş, sau dacă ai mâncărime pe limbă, du-te să filosofezi despre fotbal sau modă, după sex, cu cine are timp să te asculte.

SĂGETĂTOR  Astăzi ai noroc! Fie că este vorba despre serviciu, profesie, meserie sau domeniul sentimental, ai multe şanse să îndeplineşti ce ţi-ai propus. Sigur, să fie legal, moral şi să nu îngraşe! Ceva migrene dimineaţa din cauza unor tensiuni neaşteptate in anturaj. Le rezolvi cu diplomatie si treci mai departe. Aspecte minore benefice te avantajeaza esential în lămurirea, în clarificarea, unei situaţii familiale în cursul unei convorbiri la mobil. Trebuie să continui cu aceleaşi metode verificate de până acum, schimbarile repetate nu sunt privite cu ochi buni nici de oameni, nici de stele.

CAPRICORN   Ai o dispoziţie de… vineri! Şi o posibilă migrenă. Remediul: ia-ţi familia sau prietenii şi ieşiti la aer. Şi un mall e bun, un film de aventuri, sau o comedie şi o cină cu arome exotice. Nu te repezi sa tragi concluzii dupa barfe, zvonuri si intrigi. Tenacitatea şi răbdarea aduc rezultate! Trebuie sa te bazezi mai mult pe propriile forte si sa faci planuri serioase de viitor, poate chiar sa te gandesti la un nou drum in viata. Mai lasa gindurile negre şi nu te mai zdrobi să placi tuturor! Este bine să începi idei, proiecte noi, să discuţi şi să motivezi oamenii.

VĂRSĂTOR  Ai adunat multe frustrări, ai muncit mult, dar împrăştierea şi lipsa de efort concentrat, te face să te învârteşti în cerc. Astăzi ai nevoie de o bună gimnastică a minţii şi a trupului! Astazi trebuie doar sa zici multumesc, pentru ca treci printr-o perioada in care ajutorul vine de unde nici macar nu te aşteptai! Poţi să te implici mai mult în viaţa celor mici, fie că este vorba de copiii, fie de animăluţe. Aşa o să petreci momente plăcute care îţi umplu inima de veselie şi bunăvoinţă! Poţi să te duci la cumpărături, sigur, este o activitate plăcută şi tradiţională de vineri, dar programează exact ceea ce vrei să achiziţionezi.

PEŞTI  Eşti deprimat pentru că te-ai sprijinit prea mult pe oameni care nu îşi ţin cuvantul. Ia agenda şi fă ordine, vei găsi şi oameni de bună-credinţă la care nu te-ai gândit până acum! Nu insista inutil, dar nici nu renunţa când nu trebuie! Viata e o permanenta infruntare de interese, asa incat trebuie sa dai dovada de multa inteligenta si de putin noroc in promovarea scopurilor. Limitează-te doar la activităţile de rutină şi evită eforturile şi deplasările care nu sunt absolut necesare. O dimineaţă obositoare, dar poate cu ceva realizări, finalizări. Seară plăcută, dar cu gând de drum. Drum pe care poţi să-l faci la cumpărături, doar este vineri, zi de cumpărături săptămânale!

Lasă un comentariu