Evenimentul zilei

Sam08152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Horoscop HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 21 februarie

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 21 februarie

21 Februarie 2020 - 

Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi, mai ales din punct de vedere sentimental. Aveţi şansa de a vă întâlni sufletul pereche ori de a face o mare schimbare în carieră.

 

BERBEC   Intri într-o periodă foarte aglomerată care nu este deloc pe placul tău şi te face să oftezi. Învaţă să ceri frumos ajutor, adică să-i mai pui şi pe alţii la treabă. Păstrează-ţi umorul! Trebuie să dai dovadă de calm, toleranţă şi răbdare pentru ca să anulezi aspectele nefavorabile care influenţează semnul tau.  In orice caz nu te poţi baza pe nici un ajutor: rezolvă problemele singur. Cu dragostea stai binişor dar poţi sta şi mai bine dacă eviţi reprosurile şi discuţiile în contradictoriu. În familie este bine să zâmbeşti mult şi să vorbeşti puţin, mai ales dacă te referi la planuri de viitor sau la ceea ce te aştepţi tu să facă cutare sau cutare membru al familiei.

TAUR   Eşti cam distrat, cu spiritul alergând pe pajişti verzi cu fluturaşi şi flori înmiresmate! E bine să-ţi oferi o clipă de pauză! Un moment, nu tot timpul! Concentrează-te şi o să treci ziua. Ziua de astăzi îţi este favorabil moderat. Este, de asemenea, o perioadă buna pentru afacerile şi reuniunile de familie. Singurul aspect negativ se referă la risc, atenţie la incidente sau accidente casnice gen opărit cu cafeaua sau ceaiul sau scăpat ţigareta pe covorul persan.  Pentru o mică parte dintre Tauri banul pare vine şi el, nu foarte numeros, dar suficient. Sau măcar ai veşti că o să primeşti banii aceia, până la urmă!

GEMENI  Astăzi poţi să iei deciziile care trebuie, conjunctura te favorizează! Dar eşti deprimat pentru că te-ai sprijinit prea mult pe oameni care nu îşi ţin cuvantul. E o întâmplare, sau o regulă? Conjunctura astrală de astăzi poate aduce unora dintre nativi din Gemeni şi o îmbunătăţire a situaţiei materiale.  Nu te implica în conflicte deschise cu Leii sau Berbecii.  Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. O veste bună urmată de o mica pierdere, sau uiţi un lucru.  Atenţie la cumpărături.  Limitează cheltuielile la strictul necesar. Trebuie să ajuţi pe cineva din familie să rezolve o situaţie. Nu te grăbi, nerăbdarea şi graba au dărâmat imperii.

RAC    Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. Conjunctura astrologică arată că timpul lucrează pentru tine! In scenariul pe care-l construieşti lipsesc unele amanunte, dar fiind vorba de afaceri si bani nu trebuie sa uiti nici un detaliu. Sigur, viaţa este mult mai complicată decât poţi tu să faci strategii. Veşti de departe, vezi de e-mail, reţea, sau mai prozaica cutie de scrisori.  Sănătatea nu-ţi este afectată, dar este bine să fii prudent cu vremea capricioasă. Dacă poţi evită aglomeraţia şi expunerea prelungită la frig.  Pe seară poti  finalizeza în condiţii bune problemele de relaţie care ţi-au dat atâta bătaie de cap.

LEU  O situaţie care pare cam încurcată! Şi nici nu ştii cum s-o descurci. În orice caz aşteaptă, sau oferă explicaţii. Motivaţia problemei poate duce la găsirea soluţiei. Nu pleca la drum lung! Ziua de astazi te găseşte în postura plăcută nativilor zodiei să conducă şi să dea ordine. Leul trebuie neapărat să conducă ceva, să fie oarece şef.  Foarte bune rezultate în domeniul financiar şi al relaţiilor sociale. Seara îţi este favorabila, dar nu trebuie să-ţi supraapreciezi forţele. În sensul că trebuie să te întinzi cât ţi-e plapuma, mai ales cu banii. Puţină economie nu a omorât pe nimeni. Perioada este, de asemenea, favorabilă pentru începerea unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, mai ales în faţa oglinzii. Mă refeream la spectacole – la teatru, concerte şi la muzee.

FECIOARA  Ai adunat multe frustrări, ai muncit foarte mult, dar superficialitatea şi lipsa de efort concentrat te fac să te învârteşti în cerc. Astăzi ai nevoie de o soluţie, de un sfat competent! De fapt mai  ai nevoie şi de o bună gimnastică a minţii şi a trupului! Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui spui. Fecioarele şi flăcăii sunt mari amatori de adevăruri fundamentale dar nu prea au tact sau diplomaţie. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar să nu te implici total.  O surpriza plăcuta în a doua parte a zilei. Eşti într-o perioadă bună, profită şi promovează-ţi interesele, mai ales în propria familie. Stabileşte clar cine cumpără pâine, cine duce gunoiul, cine se joacă cu pisica, cine duce căţelul afară, cine dă de mâncare la papagal – asta daca ai menajeria menţionată – şi viaţa îţi va fi mai uşoară şi mai frumoasă.

BALANŢA  Trebuie să faci unele concesii, compromisuri, ca să permiţi situaţiei să se dezvolte, proiectului să meargă înainte. Nu regreta, nu avea teamă, reţineri, conjunctura îţi este favorabilă! O veste te interesează mult. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni sau rude, la cei apropiaţi. În general lumea bârfeşte din lipsă de ocupaţie, ca să-şi dea importanţă, să fie în centrul atenţiei, foarte rar din reacredinţă sau cu cine ştie ce scopuri diabolice. Aşa că nu te lăsa păcălit şi continuă să ai relaţii bune cu cei în cauză. Totuşi, prevenit înseamnă pregătit – iar dacă nu este foc, nu iese fum!

SCORPION  Oportunist şi inspirat, astăzi poţi găsi cuvintele şi ideile care îţi trebuie. Totuşi, în demersul tău, eşti prea dur, trebuie să înlocuieşti forţa cu seducţia, dacă chiar doreşti să ai succes! Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Este posibil sa primeşti nişte veşti şi să te nelinişteşti din cauza unor probleme cu proprietăţi şi/sau moşteniri, sau taxe şi impozite. Totul se rezolvă cu bine, din fericire. Pe seară trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci.  Atenţie la regimul alimentar, unde mănânci, şi la băuturile reci. Urmare unei zile amestecate poţi să ai o insomnie – un pahar cu lapte cald (cu puțin whiskey) salvează situaţia.

SĂGETĂTOR   Astăzi ai standarde înalte, dar urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie. De multe ori lucrurile sunt dezarmant de simple! Lasă analizele sofisticate şi filozofia pe altă dată. Nu-ţi face griji inutil, nu ai nici un motiv! Trebuie doar să treci peste depresia de iarnă-primăvară – o mică criză existenţială de tipul, vai cine sunt, de ce, de ce mi se întămplă tocmai mie, nimeni nu mă iubeşte, viaţa este o mare plictiseală etc. etc.  Trebuie să realizezi că şi mâîne este o zi care se va juca chiar dacă nu eşti pregătit. Aşa încât, rade-te sau machiază-te, după caz, pune-ţi un zâmbet de învingătoar-oare şi aruncă-te în lupta vieţii.  Dacă este ca lupta vieţii să se reducă la probleme culinare, adică te apuci cu tupeu să găteşti este bine să eviţi prăjeala şi rântaşul – aşa zic stelele.

CAPRICORN   Dimineaţa eşti un pic cam lent pentru gustul şefilor, al anturajului şi chiar pentru al familiei, dar astăzi poţi replica că eşti un perfecţionist convins şi că faci lucrurile temeinic! Astrele arată că azi este un bun prilej ca să-ţi iei recuperare sau restul de concediu din vară (dacă mai ai) şi să te bucuri de căldura căminului. Asta dacă vrea şeful. Nu da şi nu lua bani cu împrumut, nu juca la jocurile de noroc – în această perioadă eşti sănătos dar nu şi norocos. Dacă nu-ţi iei recuperare poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, chiar să te gândeşti cum să-ţi rearanjezi apartamentul. O zi în care nostalgia iernii pe terminate te îmbie la amintiri şi la un ceai fierbinte. Dacă tot ai luat-o pe panta amintirilor nu este oare bine să dai telefoane pe la prieteni şi prietene, doar aşa, să vezi ce mai fac?

VĂRSĂTOR   De obicei îţi bazezi relaţiile pe încredere, bunăvoinţă şi bună credinţă. Totuşi, astăzi, de exemplu, ia mai multe informaţii, află exact despre ce este vorba şi ce se aşteaptă de la tine! Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic.  Aspectele favorabile din casa a a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ţi asumi obligaţii pe termen lung. Cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, o să evitiţi neplăcerile.  Poate este mai bine să amâni cumpărăturile, poate afli mai multe lucruri despre situaţia care te ingrijorează. Oricum, nu este nimic serios sau grav. Uneori ne facem griji fără motiv şi astăzi este una dintre acele zile.

PEŞTI   Eşti gata să faci eforturi numai dacă  rezultatul este evident şi imediat! O zi mai liniştită, dar, poate fi chiar ziua ta de naştere! Sinceritatea poate aduce astăzi rezultate bune. Ziua de astăzi, 21 februarie, îţi este moderat favorabilă în mai toate toate domeniile, exceptând riscul. Dacă ieşi la cumpărături mare atenţie la vremea capricioasă, la frig sau transpiraţie, îmbracă-te corespunzător şi totul o să fie bine! Totuşi trebuie să dai dovadă de atenţie, trebuie să te fereşti de incidente sau accidente cauzate de foc sau metal. Moderaţie în relaţiile cu Fecioarele şi Vărsătorii. Este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti să cumperi obiecte de folosinţă îndelungată, în special electrocasnice.

Lasă un comentariu