Evenimentul zilei

Joi04182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Panorama PASIUNEA pentru muzica tenorului Placido Domingo a băgat o slovacă după gratii. CUM s-a întâmplat toată povestea

PASIUNEA pentru muzica tenorului Placido Domingo a băgat o slovacă după gratii. CUM s-a întâmplat toată povestea

10 August 2018 - 

Pasiunea pentru muzica de operă i-a adus unei femei din localitatea slovacă Sturovo o arestare, după ce ar fi ascultat cu volumul la maxim, timp de 16 ani de la ora 6 dimineaţa la 10 seara, o arie de operă interpretată de tenorul spaniol Plácido Domingo, relatează Agerpres.

Media

"Proprietara casei nu a respectat nici măcar sentinţa definitivă a Curţii Supreme care îi interzicea să asculte acasă această muzică", potrivit postului privat TV Markyza.

Femeia arestată şi vecinii săi erau implicaţi într-un lung proces judiciar prin care acesteia i s-a interzis să asculte muzică cu volumul la maxim pentru că tulbura liniştea publică. Având în vedere că nu a respectat sentinţa ea a fost arestată.

Un fragment de patru minute din aria La Traviata, de Giuseppe Verdi, pe care femeia îl asculta în mod repetat la pic-up, era însoţit de fluierăturile vecinilor, astfel încât nivelul de zgomot din cartier devenea "insuportabil", notează şi postul JOJ.

Procurorul cazului, care a considerat că există un grad de pericol ca urmare a ameninţărilor proferate de femeie după arestarea ei la începutul acestei săptămâni, a cerut pentru ea detenţie preventivă, iar un judecător ar trebui să decidă dacă inculpata va rămâne la închisoare.

După cât se pare, femeia protesta cu volumul la maxim al muzicii din cauza lătrăturilor continue ale câinelui unui vecin, însă disputa dintre ce doi a continuat totuşi şi după moartea animalului.

 

 

Lasă un comentariu